Vizitatori

Va invitam la INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii ce va avea loc intre  10-13 octombrie 2018, in aceeasi perioada cu TIB – Targul Tehnic International Bucuresti.

Veti intalni academicieni, cercetatori si inventatori, cu care veti putea comunica si schimba idei si informatii intr-un cadru adecvat. Veti fi parte a unei experiente educationale unice, unde sunt lansate inventii inedite, inovatii si tehnologii de ultima ora.

Program de vizitare:

10-12 octombrie 2018, intre orele 10:00-18:00

13 octombrie 2018, intre orele 10.00-16.00

Locatie: Pavilionul B1, Centrul Expozitional Romexpo

Bilet intrare: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.

  

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere. Click aici pentru harta RATB.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.